Bekkenfysiotherapie Groningen Pelvicum

(050) 36 10 882

Menu

Petra Boorsma

Petra Boorsma

Sinds 1994 ben afgestudeerd aan de Academie voor Fysiotherapie Groningen. Daarna heb ik tot 1998 verschillende ervaring opgedaan in particuliere praktijk en Universiteitsziekenhuis te Bern, Zwitserland. Sinds november 1998 woon ik weer Groningen en ben ik werkzaam bij het UMC Groningen als fysiotherapeut.

Aandachtsgebieden als fysiotherapeut waren o.a. buikchirurgie, oncologie, thoraxchirurgie, longziekten, poliklinische patiënten begeleiden met pijnklachten en poliklinische hartrevalidatie.

In 2006 ben ik gestart met de 1-jarige cursus, functiestoornissen van de bekkenbodem, bij de hogeschool te Amsterdam. Hierdoor werd ik zo enthousiast over de mogelijkheden binnen de bekkenfysiotherapie dat ik van 2008-2011 de 3 jarige opleiding (SOMT) tot geregistreerd bekkenfysiotherapeut gevolgd heb.

De bekkenbodem is een belangrijk onderdeel in het bewegingsapparaat en is een uitdagend en boeiend vakgebied. Ik ben zeer blij met deze specialisatie en vind de samenwerking met de patiënt om de klachten zo goed mogelijk te verhelpen zeer boeiend en stimulerend.

Online aanmelden bij Petra Boorsma